Design and Decor

TV show "Fazenda": Dutch cuisine for a large mother - etk-fashion.com

Have you ever observed how closethe kitchen-dining room, through the efforts of the designer, turns into a comfortable place for the whole family? Hot on the heels of the TV program "Fazenda" etk-fashion.com publishes an amazing story of home transformation from the Russian designer and decorator Anastasia Muravyova. Read it while it's hot! Today on the First Channel the TV program "Fazenda" went on the air, in which the project of the designer-decorator Anastasia Muravyova was presented. Anastasia created an interior for a family that turned to a television program with a request to remake a cramped and uncomfortable kitchen-dining room in a house near Moscow. The designer was faced with a difficult task: to place a full-fledged kitchen, dining room and hallway in a small room, with an unfortunate location of communications and many door and window openings. Anastasia Muravyova, designer-decorator Designer-decorator Anastasia Muravyova graduated from the Faculty of Economics of the Lomonosov Moscow State University and the Higher School of Environmental Design at the Moscow Architectural Institute, and received an MBA from the University of Bristol. Now he works mainly with the interiors of private houses and apartments, he also has experience in the design of public spaces. He is engaged in painting and photography, is fond of contemporary art and successfully uses all these skills in his interiors. She took part in art exhibitions, where she demonstrated her painting. The designer-decorator sees his mission in creating a harmonious, stylish and comfortable space, taking into account the tastes, preferences and budget of the customer. I am ready to work in any of the well-known interior styles, without copying samples and introducing a unique personality into each project. anastasia-muravyeva.name The difficulty was also that the owner of the house did not leave any wishes about the style and color scheme, so Anastasia had to come up with everything from scratch. The designer was especially worried about functionality issues, since before the redevelopment, the kitchen area consisted of literally one stove and a sink, located on a small "patch" near the stairs, next to the gas boiler. As a result, Anastasia developed a project for the redevelopment of the room and completely renewed the furnishings. The kitchen was so inconvenient that the hostess evenhad to lay out the ironing board in order to put dishes on it while cooking! Anastasia Muravyova, designer-decorator First of all, the partition that separated the main room from the entrance area was moved, and the passage to the kitchen from the hallway was arranged in a slightly different way. Thus, it turned out to allocate enough space for a kitchen with a full-fledged working area and leave space for a compact hallway. In addition, an additional partition was erected to separate the storage room with a gas boiler. The refrigerator was placed there. The designer chose a contrasting color solution: Bright accents on a white background. Textures to the background gave chaotically located broken lines. They are repeating the picture of the forged stair railing. The steel rods, of which the handrails are made, were also given an invoice, and then painted black with the effect of silver patina. The abstract motif is repeated in the form of a chandelier hanging above the dining table. The main decoration of the dining area - wallpapers withPrint plates in the traditional for Holland blue tones. The table and bench are made of solid oak. A characteristic feature of modern Dutch interiors is also a combination of new and traditional, so for contrast next to the oak table there are bright red chairs made of plastic and stools, painted by the designer in tone to the main colors of the interior. The table layout uses originalCymbals, the shape of which resembles an open tulip. In the center of the table is a vase with real flowers. And napkins with orange edging and glasses made of multi-colored glass make the table zone even brighter and more spectacular. Between the window and the door leading to the pantry,There are communications hidden in a box. There is a built-in cupboard adjoining it, the handle of which is made in the form of a spoon. By the way, the spoon was forged by hand. Nearby there is an original designer wall. The decor of the dining area is completed by a diptych with fruit,Specially written by pastel author of the project for this interior. To hang the paintings, a special fastening was forged: if the hosts want to add or change the composition, the wall does not have to be drilled. The kitchen itself is L-shaped. Suspended cabinets form an asymmetric composition that echoes with geometric abstractions in the spirit of Pete Mondrian. The main accent of the kitchen is the painting of an apron, made in the technique of glazing and imitating a tile. On top of it is a tempered glass. The worktop, the panels on the left wall and the shelf on the forged fastenings are cast from concrete. The edges of the countertops are deliberately left embossed to give it some brutality. Another interesting detail in the interior of the kitchen - a chandelier with glass shades, which has a fashionable "molecular" shape. The finishing touch is real three-dimensional plates,Mixed with round mirrors on the wall between the stairs and the window. For the plates, the designer had to make a small trip to Tarusa. As the mistress of the house wanted, that premisesWere convenient and functional, the project used modern storage systems. On the inside of the door pantry - metal shelves for detergents and various small items that allow you to maximize the use of a small space. In the hallway there is a cloakroom system with drawers and hangers. Its elements can be interchanged by themselves, without disassembling the entire construction. Clothes in the hallway can be covered with a curtain, and as a pick up a tulip, forged by hand on the sketch of Anastasia Muravyova. * All the photos: Denis Vasiliev.

Comments

Comments