Interior of a studio apartment

Cozy interior design studio apartments

Opportunities are constantly discussed on our website.redevelopment one-room living space in the studio. And this time we propose to touch upon this topic once more on the example of the reconstruction in Reykjavik. More recently, this is a small but modernthe room in which each thing was in its place and was pleasing to the eye was in a deplorable state. And only thanks to the picturesque view of the central square with its sights, it was decided to start overhaul in this second floor. Consider the most significant changes.layouts that allowed the apartments to be made wider, more comfortable and functional. On each floor of the house there is only one apartment, and from each staircase there is access to which one cannot leave the apartment. This balcony previously did not represent anyinterest, while the designers did not take the opportunity to attach it to the apartment. This made it possible to create another entrance with a huge window, which overlooks the backyard and the sea coast. Another advantage was that after these changes, the kitchen became freer and lighter. Further redevelopment was even morescale. Almost all the walls were torn down and replaced with steel beams. The windows were significantly enlarged, and the simple balconies were replaced by French ones with a glazed bay window, floor and roof. If before the apartment was divided into several rooms, the idea of ​​an open plan with the conditional separation of the bedroom with the help of sliding elements was a new solution. The suspended ceiling performs several functions at once: it hides steel beams and sliding elements, divides the room, provides unlimited possibilities for playing with light. Interior studio apartment alsohas changed. After increasing the size of the apartment with the help of a glassed bay window and using the balcony as a new entrance, it remains quite small - only 52 square meters. Therefore, in order to visually expand the space, white color is used in the interior. All cabinets are painted with shiny paint and are set high enough. The lack of handles makes the design even more simple and perfect. The floors throughout the apartment are lined with gray-brown tiles measuring 60 × 60 cm from Casa Dolce Case. Thus, it turned out a little with the original design. The project involved the Norwegian studio Gudmundur Jonsson Arkitektkontor.

Comments

Comments