Design and Decor

Design of the attic: living room and bedroom in a marine style

In this project, created for the heroes of the "Summer Response", the designers were able not only to fit several functional zones at once, but also to create an atmosphere of sea voyages

This attic is filled with simple, but at the same time non-standard solutions, bright colors and moods of summer, sea and vacation. Sergey and Ekaterina Prokopenko, interior designers

Work in the field of interior design for about 15 years(Ekaterina 15, Sergey joined 4 years ago). Very fond of decorating country houses - because of the greater space, closeness to nature and the spirit of freedom, which is not in the city. However, the design of the apartment creatively duet feels no less trembling feelings.

Creed: creating a space that is comfortable for human existence, while putting the personality at the forefront - the housing should have a character.

In the design of the alteration of this 30-meter attic forprogram channel NTV "Dachniy Response" designer had to deal with a very difficult space - the wrong geometry and low ceilings (from 1.3 to 2.5 m). The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel

Initially there were two isolated rooms. In the process of alteration, listening to the wishes of the characters of the program, the rooms were combined. The request was quite simple - to be always together, but at the same time to be able to isolate when the modes do not coincide. Among the wishes were also: a wardrobe, a work area and a place to watch TV. Judging by the responses of the owners, the designers managed to realize their dreams. The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel

Since space was non-standard,decisions were required. Almost all the furniture was made to order according to the sketches of designers. A bed, a rack behind the headboard, a shelf in the work area, armchairs with asymmetric armrests, allowing them to be shifted into a sofa, a dressing room, a coffee table. The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is executed for the program "Summer response"channel NTV Color solution was chosen contrast, with a predominance of neutral gray and red-blue accents. The geometry of the floor was intended to distract from the geometry of the room itself. The doors in the project are manufactured by the Sofia factory, an information sponsor of the program. But even here the authors applied a non-standard method of processing the material - painted the canvases in blue and added a white layout. The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel The project is implemented for the program "Dachniy Response" of the NTV channel

Comments

Comments