Apartments more than 90 sq.m.

Apartment for a large family: what to do when the storage of shoes became a problem

Why do you need vandal-proof in a simple apartment?furniture, a huge shoe cabinet and bicycles on the walls? Let's talk about this amazing apartment and its owners in our article. This apartment was created for a large family: mom, dad and three children. All of them are fond of sports and lead a busy life. But their main requirement and wish at the same time was the availability of space for ... storage of shoes. Since there is a lot of her in the family, it is not surprising. Alexey Zhukov took over the project. Alexey Zhukov, designer Graduated from Yaroslav the Wise Novgorod State University in 2012 with a degree in environmental design. Prefers minimalism, Scandinavian style, organic architecture. The whole family is sports fans: they ride bicycles, practice fencing, play golf. Mom loves to draw, and daughter plays the piano. Their apartment is located in Moscow, on the 12th floor in the Albatross residential complex, and a beautiful view of the Zhivopisny bridge opens from the window. Therefore, one of the family's wishes was to make the apartment a kind of continuation of the landscape outside the window. Alexei Zhukov, designer: - It is worth noting that children are allergic, so customers were important to the availability of environmentally friendly furniture and materials. So, the family asked the designers to organizeA separate place for storing shoes, because they have a lot of it. To better illuminate the premises it was possible to install doors with transparent elements - so there was a French door between the kitchen and the hallway. Of course, it was important to organize places forStorage of bicycles, skis, rapiers, golf sets, adults and children's scooters, rollers, skates. The customer himself asked to hang bicycles on the walls and make them art objects, which is very pleased designers. Not everyone agrees to such experiments. The main accent in this apartment is bricka wall that emphasizes the loft style. And so that the interior does not seem harsh and aggressive, furniture of light shades and the texture of wood were added. The living room and hall were united by one large wardrobe-library. The parents' bedroom is slightly more contrasting than the living room - the walls are painted with contrasting colors, which slightly expands the space. A bright poster dilutes the color scheme of the dark wall and acts as an accent. Here, in the bedroom, there was enough space for a smallworking area. The furniture in it is specially painted white so that it is less conspicuous and, in fact, merges with the wall. The room has vintage-style Gramercy Home wardrobes with an aged texture. And the lamps by the bed are adjustable in height, which makes the lighting as convenient and comfortable as possible. The kitchen and a rather long corridor have actually becomeone space, since it is unreasonable to allocate such a large area for the corridor. The two rooms in the apartment are united by a bookcase with chaotically arranged shelves. The kitchen is decorated with a massive table and modern BoConcept chairs. And the loft-style headset is from the Scavolini factory. Alexey Zhukov, designer:- The family has a pet. For this reason, they immediately abandoned fragile objects on the floor, which would perform purely decorative functions. Therefore, everything here is as effective and useful as possible. The interior is also equipped with anti-vandal furniture and coatings. The girl's room has a very good workplace, which smoothly turns into a furniture set with a soft seat. The designers managed to perfectly fit a dance machine here, which the girl is passionately engaged in. The parents of these children now will neverWorry for the fact that the fresh walls can be spoiled by children's art! Designers have designed one of the walls in the boys' room with a slate board - here you can draw and erase as much as you want and anything. The theme of eco-design, to which it was originallydecided to resort because of the allergy of children, reflected even in the bathrooms. They are decorated with a tile with a wooden pattern. This theme is also supported by furniture from the composition Jacob Delafon Terrace. The furniture in the hallway is made to order by the factory"Ronicon". Furniture composition in the living room is done there. Almost all the rest of the furniture was bought in Gramercy Home. And the kitchen is from Scavolini Diesel. The project was completed a month ago.

Comments

Comments