Interior of a studio apartment

Spacious kitchen in a studio apartment: charming design

1

House with a rich history In a beautiful building withthe brick facade is located. Its feature is the magnificent interior, which was created as a result of large-scale redevelopment. The reconstruction of the premises included getting rid of some partitions, which made it possible to significantly add several more functional zones to the apartment layout. Opportunities added to the renovated housing Practical work area in the kitchen Rational use of space Brick wall over improvised bay window Comfortable dining area Rational solutions Small entrance hall Convenient closet wardrobe Color paletteregistration was limited to a narrow range of shades. Among them is dominated by snow-white, which is an ideal canvas, against the background of which magnificent, accentuating contrasts are created. Different variations of brown, gray and black have been added to the main color range, as well as magnificent wooden inserts. The flooring consists of organic wood, which has undergone only light processing, due to which its service life is increased. Windows without decor let in more natural light. Laconic decor Bedroom and living room are oneand the same room. In such projects, they usually try to hide the sleeping place somehow, in particular, replacing the bed with a folding sofa or other structures. But in this case, everything remained as it is. This decision did not in the least affect the aesthetic appeal of the room. Different functional areas are conveniently located on one site, and they are appropriately combined with each other, forming a homely image that is easy to perceive and comfortable. Minimalistic decor Seating area Unusual furniture Given the fact that the bathroomthe rooms were also taken square meters, thanks to the proper decoration and ergonomic use of space, it turned out to be small but functional. Compact bathroom Snow-white tile, reflecting the light, expands the visual boundaries Small shower room Stylish and perfectly matchesa comfortable life and visual appeal. The reconstruction of the premises made it possible to use all the square meters that previously had a different purpose or were simply not used. Eclectic décor, wood floors and interior flexibility allow homeowners to feel at ease and at ease in such an environment, plunging into a world of harmony and comfort every time.

Comments

Comments