Interior of a studio apartment

Design of a two-story studio apartment in the style of minimalism

Masters of the company ZHA developed a project of an apartment, which has two floors, with high ceilings, which is located in Poland. Today our portal is ready to tell about this original and magnificent design. not enough height for two floorsrooms Therefore, the designers faced a rather difficult task, but they managed to cope with it. The exit was found by itself. It was decided from two levels, on the second bed was arranged. A ladder was attached to it, on which you can fit in full growth due to the fact that it is located below the bed. On the lower tier there is a space for cooking, a guest room, spacious wardrobes and a bathroom, and on the upper one there is a bedroom. The bed and steps are made of OSB plates. The use of this material gives the interior an interesting and modern look. And its low cost allowed to reduce the total cost of repairs. Ladder placed along the wall. This allowed to use the vacant space for other purposes. Under the stairs, there are cabinets and shelves for books or clothes. As a protection serves the usual curtain from organza. At the second level, the fence is completely absent. Designers felt that it would make the bedroom more dark and stand out against the bright living room. To create the effect of fencing were used books that are located on the edge. The choice of colors for finishing not only the walls, but also the ceiling turned out to be successful. For northern Europe, gray and white colors are the most relevant in the interior. To change the proportions of the room designersplaced spherical lighting devices in black and white on long cables and lowered them slightly lower than usual. This made the ceilings visually not very high, which added coziness and comfort. To create a general concept, the bar counter is made of the same material as the staircase. The black chairs are in perfect harmony with the light walls. Designers used another interesting technique. They decided to paint the wall in front of the windows black. This allowed to significantly dilute the white background of the interior.

Comments

Comments