облаштування гаража

Реконструкція гаража під житлове приміщення - фото реалізованого проекту

Bill Fry Construction - Wm. H. Fry Const. Co. Ця сім'я насолоджувалася затишком свого котеджу, але вони розуміли, що їм необхідно більше місця. «Наші непосиди жили в одній кімнаті, яка була досить тісною, - говорить один з власників. - Нам були потрібні додаткові можливості для дітей та гостей ». Власники звернули увагу на великий гараж, заповнений вщерть різноманітним мотлохом. «Ми хотіли деякої свободи, так як будинок невеликий, і у нас двоє зростаючих малюків, - розповідає господар. - Ми також мріяли про ванну кімнату ближче до басейну і захищеному зручному просторі на задньому дворі, де можна сховатися від негоди і посидіти з закусками. Потрібно було спокійне місце, щоб проводити вільний час разом ». В результаті для здійснення задумки був найнятий архітектор Bill Fry, якого рекомендували друзі. Дорогі читачі, пропонуємо вам сьогодні познайомитися з чудовим проектом в цілий блок, до складу якого унікальні функціональні приміщення. Ангар подовжений. Він має достатньо місця для вітальні з невеликим баром і ванною. Однак знадобилося зробити деякі несподівані складні роботи, щоб споруда витримало нові види застосування. Простір будівлі забезпечує місце для сім'ї, де можна насолоджуватися спілкуванням, грати, читати, влаштовувати ночі перегляду кіно, зберігати закуски і приймати душ в приміщенні або на подвір'ї. Розташування: Лос-Гатос, Каліфорнія.Размер: приблизно 25 квадратних метров.Год споруди: 2011. Житлова площа придбала природне освітлення завдяки великим розсувним скляним дверям, які нагадують спокійний японський чайний будиночок. Заглянувши зовні, можна побачити світле і відкритий простір, а також перегородку-купе у ванній кімнаті. Полки за диваном забезпечують досить місцядля настільних ігор, журналів, рушників, DVD-дисків і книг. «Іноді я буду тут читати або дивитися фільми, - каже домовласник. - Мої діти теж люблять дивитися кіно, читати і грати зі своїми друзями в цьому затишному куточку ». Похилу стелю вінчає зону, де розташовується меблі для вітальні, і пропонує можливість додавання світлового люка і вентилятора. Уміло розміщені стінні ніші використовуються длязберігання і демонстрації предметів. Можна сміливо топати мокрими ногами через цей простір - підлоги теплі. Вони виглядають як дерево, а насправді є порцелянової плиткою. В області мийки та бару відкриті полиці і стелажізалишають речі на увазі і візуально розширюють поверхню. «Якщо ми приймаємо друзів в гарну погоду, то намагаємося подавати живлення у дворі, а всередині нашого нового приміщення організуємо стіл, що дуже зручно», - ділиться господар будинку. Тут ніколи не буває безладу, і це впершу чергу завдяки відкритим полицям. «Приємно, що цей маленький блок служить для всіх нас місцем" втечі "- ми не використовуємо його кожен день, як інші зони нашого основного будинку, тому в ньому немає метушні і безладу. Стелажі мають гладку поверхню, їх легко протирати. Тому тут завжди чисто, навіть коли в будинку цілковитий хаос! » Ще одна ніша надає місце для зберігання посуду. Фоном з мозаїчної плитки можна милуватися через скляні полки. Елегантна кварцова стільниця була знайдена на розпродажі. Подорожуємо у ванну кімнату. Душова кабіна з прозорого скла створює відчуття відкритості, що візуально робить приміщення більше, ніж воно є насправді. Ванна обладнана паровим душем від ThermaSol. Верхнє скло нахиляється, щоб утримувати пар всередині кабіни. Невисока перегородка забезпечує додаткову конфіденційність в області туалету. Обробка ванної кімнати облямівкою з мозаїчної плитки прикрашає весь периметр. Грамотно розміщені ніші забезпечують зберігання рушників. Порада: при використанні відкритих стелажів у ванній кімнаті ви дійсно не помилитеся, вибираючи білі рушники. Чергова ніша в душовій кімнаті - для шампуню ідекоративних черепашок. Порада: при плануванні заглиблень переконайтеся, що вони досить високі, щоб вмістити ваші улюблені засоби. Якщо ви віддаєте перевагу купувати високі пляшки, проектують розмір полиць відповідно до їх габаритами. Елементи мозаїки тривають на підлозі душової кабіни. Лавка і виступ забезпечують додаткове місце для банного приладдя і для сидіння. Коли немає часу на прийняття парових процедур, душ на відкритому повітрі забезпечить швидке ополіскування. Домовласники трохи перестаралися, колисправа дійшла до укладання кахлю всередині, але місце для зрошення на відкритому повітрі від цього тільки виграло. «Я закохався в занадто багато видів кахлів, і дизайнер спробував створити орнамент з усіма одночасно. Він виглядав добре на папері, але коли елементи почали укладати, ми зрозуміли, що все дуже складно і не працює зовсім »- пояснює власник. «Після втрати сну через це я вирішив, що нам необхідно прибрати деякі з вже встановлених фрагментів і зупинитися на більш простому малюнку. Немає лиха без добра: зайву невикористану плитку ми встановили у відкритому душовий куточку, який в результаті вийшов більш елегантним, ніж планувався спочатку. Це прекрасний спосіб використання матеріалу ». Нарешті, з іншого боку гаража облаштованавелика ігрова площа у вигляді гігантської шахової дошки. «Ідея шахового простору виникла з об'єднання чогось схожого, баченого мною в книзі з ландшафтного дизайну і в престижному торговому центрі» - каже господар. «Мої діти тільки почали осягати інтелектуальну гру, і я подумав, що було б здорово розмістити ці елементи у дворі. Я хотів зробити це тонко, як сюрприз, і наші архітектори виконали велику успішну роботу ».

Comments

comments