Apartments more than 90 sq.m.

Трикімнатна квартира з панорамним видом на Москву - etk-fashion.com

Чи доводилося вам коли-небудь бачити світлу іпростору квартиру, інтер'єр якої виконаний в більшій мірі з натуральних матеріалів? Сьогодні ви станете глядачами справжнього витвору дизайнерського мистецтва від студії za bor Квартира, про яку сьогодні піде мова, розташована в ЖК «Кутузівська Рів'єра» на заході столиці, в дуже мальовничому місці: біля річки Сетунь і з лісопарком навколо самого будинку. Спочатку приміщення мало вільне планування і невелика кількість вікон. Замовники ж (сім'я з чотирьох чоловік) хотіли, щоб в результаті вийшли дві просторі спальні і дитяча. За проект взялися професіонали з архітектурною майстернею za bor. Давайте подивимося, як у них вийшло втілити в життя побажання замовників. za bor

Майстерня za bor заснована в 2003 роціархітекторами Арсенієм Борисенко та Петром Зайцевим. Обидва народилися і виросли в Москві, вчилися в МАрхИ. Ще в інституті почали займатися приватними проектами, пізніше працювали в декількох архітектурних майстерень. Співпраця почалася з розробки конкурсного проекту для однієї з виставок. Виявилося, що схожі погляди і спільне обговорення проектів призводить до кращих результатів, після цього з'явилася їхня загальна майстерня. zabor.net Архітектори зробили поділ на кімнати (спальні ідитячу), спираючись на наповненість приміщень природним світлом. У зонах вітальні-їдальні головним і єдиним джерелом освітлення є великим панорамним ілюмінатором з прекрасним видом на Москву. Звичайно ж, архітекторами також були проведені відповідні світлотехнічні розрахунки, щоб в кімнаті в будь-який час доби була прийнятна для очей освітленість. Близько половини всієї площі квартири буловідведено для організації зони кухні-вітальні-їдальні. Загальна ж зона розташувалася окремо за рахунок використання в якості зонального розподілу підлогового покриття: кухня - мармур, їдальня-вітальня - дерево і кольорове скло. До слова сказати, це скло служить ще й декоративним елементом загальної зони. Архітекторами було вирішено використовуватинатуральні матеріали в якості обробки: масив американського ліщини, травертин. А неподалік від панорамного вікна зроблена декоративна «засипка» натуральної річковою галькою. Як колористичного контрасту архітекторивирішили зробити підлоги діаметральні відтінків (темний і білий). Всі меблі в вітальні простий геометрії і нейтральної кольорової гами, саме за рахунок цього вдалося досягти відчуття легкості простору, а візуально воно стало більше, як того і хотіли замовники. Так як господарі квартири люблять подорожувати, взоні вітальні було вирішено поставити стелажі, розраховані на сувеніри і різні декоративні предмети. Замовники швидко заповнили полиці стелажів, дякую чого був створений яскравий фон, смягчивший архітектурну витриманість всього інтер'єру в цілому. їдальня:

  • cтол і крісла - Rolf Benz;
  • підвісний світильник - Willy, Panzeri;
  • стелажі - MisuraEmme.

вітальня:

  • крісло, диван, стіл - Poliform.

кухня:

  • кухня - Siematic.

спальня:

  • ліжко - Bridge, Misura Emme, дизайнер Мауро Ліппаріні.

Ванна кімната:

  • сантехніка - Agape.

План проекту.

Comments

comments