Office

What a modern workspace should look like, or SAP Office - etk-fashion.com

Nothing inspires youinnovative products for business, as a stylish, beautiful and comfortable workplace. Fortunately, the office of SAP more than covers all possible requirements for both aesthetics and functionality. A stylish office from the OFFICEPROJECT architectural bureau, the winner in the "Quality of Construction" category of the Best Office Awards 2016, organized by the portal Ofiice Next, is aimed primarily at learning and conducting seminars on the unique methodology of SAP. So, the overall layout of the premises and the internal space is subordinated to the idea of ​​maximum efficiency and comfort of training. Part of the requirements was dictated by the features of the building itself - for example, relatively low ceilings required special attention in the decoration and sound insulation. Office space is divided into three mainblock: reception, free space with soft armchairs, tables and cafeteria and classrooms. Unlike some other office areas, where the premises are located in the building bark, and the corridor galleries around the building around the perimeter, the reverse approach is applied in the SAP office - the classrooms are located on the periphery, along the facade, which provides maximum illumination. Thanks to this layout, there is space in the center for the relax zone, where it is equally convenient to get from any class. The design concept of the office is built on the use ofLight wood and veneer in combination with the corporate colors of the finishes - blue and gray. Throughout the office there is a motif of broken geometric shapes and lines - this asymmetry is embodied in the form of a reception desk, a trapezoidal outline of mirrored walls and wooden fragments on the ceiling. All this makes space less straightforward and predictable. An interesting finding was the use of rack wooden elements not only in the design of the false wall of the relax zone, but also in the decorative ceiling panels in the cafeteria. Light walls and floor cover Interfacewell scatter light, which allows you to abandon the use of ceiling lighting in the corridors - the only light source is a white LED strip along the wall. In other areas of the office a diverse and thought-out LED lighting from the studio Spector Lab literally flattens the web of surface. At the same time, its character varies depending on the purpose of the room: for example, in the classrooms it was required to achieve the most smooth and functional lighting, with which the linear lighting fixtures iGuzinni, Atelje Lykten and Centrsvet perfectly manage. At the same time in the free zone, the lighting is much less rigorous. The technical equipment of the office is also at its best -there are both smart boards and Abstracta mobile boards. Two screens are integrated into the mirror cladding of the wall in the relaxation zone, thanks to which you can view presentations and hold business meetings right in the cafeteria. Aglaya Van-Van-E, OFFICEPROJECT architectural bureau: - To create a comfortable and functional space, a huge amount of work has been done to analyze the existing situation and customer requests. Based on these requirements, the external appearance of the project was formed. It was incredibly interesting to think over complex technical solutions and details, and then watch how they are brought to life. As a result, the training center turned out to be lively and modern. www.officeproject.ru

Comments

Comments