Apartments more than 90 sq.m.

Five-room apartment in Bryusov Lane: interior of glass and concrete - etk-fashion.com

Have you ever seen an apartment that is equallyDegree combines at once two different interior styles? No? Then today you will be pleasantly surprised to see a designer masterpiece from the laboratory of virtual architecture. To begin with, let us say that the customers of the apartment are a family of businessmen. They wanted to get the most open, modern space with the use of materials such as glass and concrete. For the project took: the chief architect Dmitry Kulish, architect Anton Semikin and project manager Anna Karpova. And now let's see how the team "LVA-INTERIOR" managed to realize the wishes of customers. LLC "LVA-INTERIOR" "Laboratory of Virtual Architecture" was founded in 2001. Already for fifteen years, "LVA-INTERIOR" conducts research in the field of architecture, deals with solutions to architectural problems in the formation of habitats with the use of artificially created measures and patterns that mimic the aesthetic and constructive function of space elements. One of the fundamental principles of "LVA-INTERIOR" is the maximum manifestation of the physical sense of time and space. Labva.ru The central volume of the apartment was given under the united zone of the kitchen, living room and dining room. From the very entrance door you can see a spacious room with stained-glass windows all the way to the wall. To the common space on the right adjoins a private block of master bedroom, bathroom and dressing room, and on the left is the office. The common zone is divided functionally along the borderKitchen. The dining room and the soft zone are closer to the front of the windows, and the working area of ​​the kitchen is opposite, in the depth of the room, and is raised to the podium. The ceiling is lowered, and this additionally emphasizes zoning. This part is completed by a dynamic construction of white corian, which gives the impression that the entire kitchen area with the island is on a peculiar scene. White color was chosen as dominant. Particular expressiveness was achieved thanks to a contrast combination of different textures: a snow-white, glossy corian and a matte surface of a massive board on the living room and dining room floor. Against this backdrop, the ultra-modern forms of the Edra couch, armchairs and chairs, as well as the "alien" lamp Zaha Hadid over the dinner table are not so much objects of furniture, as art objects or exhibits in the museum of modern design. The master bedroom has a strict atmosphereAnd asceticism. In it there is nothing superfluous, in the center - the bed of the Ceccotti factory in the upholstery of rough leather; On the contrary, along the window there is a chest of drawers and lighting fixtures that are lowered from the concrete ceiling. The wall at the head of the bed is decorated with a panel of sawn stone Lime Stone. LED backlighting further emphasizes the plastic walls and rough texture of the material. A glass sliding partition separates the bedroom from the bathroom, thereby expanding the space of two rooms at once. The cabinet, unlike the entire interior, is solved inDark, lead-gray tones. Concrete walls and ceiling are left without decoration, the surfaces are only fixed with a special varnish. On the floor lie massive slabs of black slate, emphasizing the brutal spirit of the room. And along the window, from which a beautiful view of the city opens, the desktop of glued glass seems to float. From the same glazing glass, the surface of the library structure adjacent to it is made. Light projectors, refracted in the thickness of this layered pie of a variety of glass plates, transformed the wall into a streaming waterfall. Also in this atmosphere is very organically blended round, snow-white leather stove for reading the famous factory Edra. The decoration of the bathroom has a theme of naturalNatural shades. The central place in the composition takes an unusual bath from Villeroy & Boch, its shape is very reminiscent of the font. The wooden frame of the bath organically resembles the substructure of the shells.

Comments

Comments